Дајте музика – Сакам овој ден да трае / Драгана Јовановска/Dajte muzika- Sakam ovoj den da trae

Музика и аранжман: Никола Мицевски
Текст: Валентин Соклевски
Продукција: Никола Мицевски и Дејан Момировски