Дајте музика – Претседател/ Иринеј Ковчиќ/ Dajte muzika – Pretsedatel

Муз/ текст: Ристо Самарџиев
Арр.: Николче Мицевски
Продуцент: Николче Мицевски и Дејан Момировски