Дајте музика – Наташа од 6то 1/ Јован Дукмеџиев/ Dajte Muzika -Natasha od 6to I

Муз/арр. – Борче Кузмановски
Текст- Игор Џамбазов
Продуценти: Николче Мицевски и Дејан Момировски