Дајте музика- Има ли воздух/ Филип Поповски/ Dajte Muzika -Ima li vozduh

Муз/арр.. – Борче Кузмановски
Текст- Игор Џамбазов
Продуценти: Николче Мицевски и Дејан Момировски