Дајте музика – Јован сака зелен сок/ Симона Сиљановска/ Dajte muzika – Jovan saka zelen sok

Музика и аранжман: Никола Мицевски
Текст: Валентин Соклевски
Продукција: Никола Мицевски и Дејан Момировски